dissabte, 24 de febrer del 2018

PRESENTACIÓ de L’INDEPENDENTISTA






Comencem una nova aventura editorial que és la publicació de L’INDEPENDENTISTA. Comencem amb aquest BLOG i n’estem preparant una publicació que tindrà la seva versió de paper premsa i també la seva versió digital.

L’objectiu de tot això és promoure el que diu el subtítol de L’INDEPENDENTISTA : és promoure una “Comunitat de debat sobre pensament i estratègia sobiranista”.  És a dir, des de dins del moviment independentista discutir-ho tot en obert, per entendre que passa en cada moment, fer autocrítica si cal o ratificar línies d’actuació per consolidar estratègies i tàctiques, tot plegat per avençar en positiu i de manera unitària cap a la República catalana.

En aquest BLOG publicarem escrits nostres. el que en direm: “ELS ORIGINALS” de L’INDEPENDENTISTA.  


També publicarem els millors articles d’opinió d’altres publicacions que serveixin pel debat sobiranista. Aquest conjunt d’articles, degudament referenciats, serà la “HEMEROTECA” de L’INDEPENDENTISTA. D’aquest recull d’articles no vol dir que hi combreguem favorablement a tots, però els publicarem perquè des de la discrepància val la pena llegir-los.

També publicarem “DOCUMENTS”, si potser de manera integra, per aprofundir en el debat.

ATENCIÓ: editem L’INDEPENDENTISTA per a independentistes. 

Volem debatre i criticar-ho tot des de dins. Òbviament estem oberts a tothom, però el nostre objectiu com a publicació és ser una eina de debat per als convençuts de la defensa de la sobirania de la nació catalana. I sí hi ha “roba bruta”, la discutirem en obert, manera sana de reforçar la democràcia.