dilluns, 31 de desembre del 2018



La CRIDA NACIONAL per la REPÚBLICA ja té

les “PONÈNCIES REFOSES” pel seu Congrés Constituent



Al final i fora de termini, s’han presentat les “PONÈNCIES REFOSES” de la CRIDA NACIONAL per la REPÚBLICA.

I per fi hem tombat el desagradable i desafortunat centralisme català i s’ha admès la introducció d’Aran i també dels Països Catalans en la Ponència Política. Encara riem quan ens deien que “...s’ho havien descuidat, sense mala fe...”. O sigui, són aquells que s’obliden d’anar a buscar el fill a l’escola, es clar sense mala fe, però sent uns autèntics irresponsables.

I a la Ponència Organitzativa? No s’han admès dues de les nostres Esmenes: la que defensava l’existència d’ENTITATS ADHERIDES i la defensa de les PRIMÀRIES com a fórmula per decidir candidatures.

No sabem si són Esmenes vives o mortes, Perquè si algú les ha de votar via telemàtica abans del Congrés, sense explicacions i sense una defensa dels proposants, serà una esmena perduda. Això no és un debat participatiu de veritat !!!.

Hi dedicarem el proper número de la publicació de L’INDEPENDENTISTA a explicar que representa no admetre ENTITATS ADHERIDES i no admetre PRIMÀRIES.  Per la via organitzativa parlem de MOVIMENT però ells pensen en “partit nou”. Un error monumental que farà que tot acabi en un cul-de-sac. En això el President Puigdemont s’equivoca i està molt mal aconsellat.

La Ponència Organitzativa amagada entre organigrames, sua una mentalitat d’un “liberal de centre” que no entén que és un MOVIMENT polític. ¿No hi havia ni una sola persona d’esquerres a les Comissions de Textos i sobretot en l’Organitzativa?


- Ponència POLÍTICA REFOSA de la CRIDA NACIONAL per la REPÚBLICA ... clicar aquí

 - Ponència Organitzativa Refosa de la CRIDA NACIONAL per la REPÚBLICA ... clicar aquí

 - Les Esmenes de jrcc ... clicar aquí